Vaak gestelde vragen - Accu F.A.Qs
Wij verkopen gloednieuwe vervangende / compatibele batterijen die worden vervaardigd om te voldoen aan of overtreffen de specificaties van de originele merk fabrikant Sommige Batterij Algemene Raadpleeg De batterij woordenlijst

Wat is een batterij ?
Hoe kan ik bepalen welke accu ik nodig?
Wat is het verschil tussen Li - ion , Ni - MH en Ni - Cd batterij ?
hoe lang zal de nieuwe Main Battery Power de laptop ?
Hoe te maximaliseren en de Prestaties van de batterij ?
Hoe lang duurt batterijen mee?
Hoe laad ik mijn batterijen ?
Wat is de memory-effect ?
Wat is een batterij cyclus ?
Is het echt helpen om batterijen in de koelkast bewaren ?
Kan ik mijn oudere Ni - Cd batterij lader aan mijn Ni - MH batterijen op te laden ?
Waar kan ik meer informatie over het opladen van accu's voor mijn notebook computer , digitale camera camcorder of anderen ?

Wat is een batterij ?

Batterij kan elk apparaat dat energie opslaat voor later gebruik. Het woord batterij is beperkt tot een elektrochemisch apparaat dat chemische energie omzet in elektriciteit , door het gebruik van een galvanische cel . Een galvanische cel is een vrij eenvoudige inrichting bestaande uit twee elektroden ( een anode en een kathode ) en een elektrolytoplossing . Batterijen bestaan ​​uit een of meer galvanische cellen .
Een batterij is een elektrisch opslagmedium . Batterijen niet elektriciteit te maken , ze te slaan . Zoals chemicaliën in de batterij verandering , wordt elektrische energie opgeslagen of vrijgegeven . Oplaadbare batterijen kan dit proces vele malen herhaald .

Hoe kan ik bepalen welke accu ik nodig?

De snelste en meest effectieve manier om uw batterij correct te identificeren is van het nummer , is dit meestal aan de onderkant van de batterij . Andere informatie die kan worden gevonden op de batterij is de spanning : dit moet altijd overeenkomen met de oorspronkelijke spanning , (let op : dit is niet hetzelfde als de spanning op de voeding ) de capaciteit ( dwz deze wordt gemeten in mAh , ( mA - uur ) hoe hoger het cijfer , hoe langer de looptijd van de batterij ) en chemische constructie ( dwz Li - ion , Ni - MH of Ni - Cd ) . Deze informatie kan worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u de juiste batterij zal ontvangen . Verder naar het onderdeelnummer het merk en model is ook nuttige informatie dwz Toshiba Satellite 1700 series.

Wat is het verschil tussen Li - ion , Ni - MH en Ni - Cd batterij ?

Li - ion ( Lithium Ion ) . Dit is een van de nieuwste mobiele Het is ook de lichtste type batterij die momenteel beschikbaar zijn op commerciële basis en kan meer stroom leveren dan de andere belangrijkste celtypes . Er zijn geen bekende problemen van het memory-effect met dit type batterij en het is de gemakkelijkste type batterij te verzorgen . Het nadeel van deze batterij is dat het de hoogste technische kosten en dus de prijs gewoonlijk aanzienlijk hoger dan andere celsoorten .

Ni - MH ( nikkelmetaalhydride ) . Dit type cel is erg populair en is op grote schaal beschikbaar voor laptop computers , hoewel Li - ion is hard op weg de meest populaire . Dit type batterij is relatief goedkoop te fabriceren en wordt daarom meestal goedkoper dan Li-ion zijn. Dit type cel is gevoelig voor memory-effect , dus is het belangrijk om goede zorg van uw Ni - MH batterij om ervoor te zorgen dat u de beste run tijden te verkrijgen

Ni - Cd ( Nikkel Cadmium ) . Dit is een van de oudste celtypes en is over het algemeen alleen in oudere laptops . Het belangrijkste voordeel van dit type cel is de mogelijkheid om hogere belastingen te behandelen , en is daarom vaker te vinden in draagbare elektrische gereedschappen of apparaten die veel stroom nodig hebben om efficiënt te werken . Het belangrijkste nadeel van dit type cel is dat het is berucht om het lijden met memory-effect zo goed zorg moet worden genomen met deze batterij om zo effectief mogelijk gebruik te garanderen .

Hoe lang gaat mijn batterij mijn laptop ?

Een batterij looptijd is zeer moeilijk te bepalen omdat het afhankelijk is van veel verschillende factoren, zoals het gebruik van het scherm , harde schijf en andere accessoires . Deze factoren leiden tot een vermindering van de batterij looptijd , zodat het meer macht eisen aan de accu van de apparatuur , hoe korter de looptijd . De totale tijd dat de batterij is ook afhankelijk van het ontwerp van de apparatuur . Een nieuwe Hi- Capacity Battery zal 30 % tot 50 % langer lopen dan de oude batterij deed toen nieuw .

Hoe te maximaliseren en de Prestaties van de batterij ?

Het wordt aanbevolen om de conditie van een batterij voor twee cycli dus het zal de maximale nominale capaciteit te bereiken .

Staat de Ni - MH en Ni - Cd batterij minstens een keer per maand . Het zal de memory-effect te verminderen .

Dit kan worden bereikt door het volledig opladen dan ontladen van de accu . Wij raden voor Ni - Cd en Ni - MH- batterijen dat deze conditionering proces moet worden uitgevoerd, een keer per maand naar de memory-effect te verminderen en bewaren alle batterijen op een droge en koele plaats . Wij raden het reinigen van de metalen connectoren met een alcohol -of elektronica- reiniger dit zorgt voor een goede geleiding die de macht geleiding van de accu verbetert . We raden u ook de functies voor energiebeheer , het systeem BIOS en het besturingssysteem volledig optimaliseren aangezien dit de accu prestaties te verbeteren . Raadpleeg uw handleiding om het gebruik van deze functies volledig te begrijpen .

Hoe lang duurt batterijen mee?
Check ! Als een oplaadbare batterij begint te sterven van de looptijd van de batterij zal beginnen te dalen .

Hoe laad ik mijn batterijen ?
Onze Ni - MH laders zijn volledig automatisch . Sluit uw oplader in een A / C ( of D / C voedingsbron van de Powerex MH - C204F - DC ) en plaats uw accu in de lader in gelijke paren van twee of vier batterijen opladen te starten . Rode lampjes geven het laden aan de gang . De verlichting wordt groen wanneer het opladen is voltooid en de lader schakelt automatisch over naar een trickle charge . De druppelladen zal klaar om uw batterijen volledig opgeladen en voor gebruik . Raadpleeg onze Charger Handleidingen pagina voor meer gedetailleerde gebruiksaanwijzing voor uw model oplader .

Wat is de memory-effect ?
Ni - Cd en in mindere mate Ni - MH batterijen hebben last van memory effect. Dit betekent dat als een batterij herhaaldelijk slechts gedeeltelijk ontladen vóór het opladen van de batterij vergeet dat het de capaciteit verder ontladen . Ter illustratie: Als je , op regelmatige basis , volledig uw batterij op te laden en gebruik vervolgens slechts 50 % van zijn capaciteit voor de volgende opladen , uiteindelijk zal de batterij niet op de hoogte van haar 50% extra capaciteit die ongebruikt is gebleven geworden . De batterij zal blijven functioneren , maar slechts bij 50 % van de oorspronkelijke capaciteit . Om het geheugen effecten volledig cyclus van uw accu ( dwz volledig op te laden vervolgens volledig ontladen van de accu ) ten minste eenmaal per twee tot drie weken te vermijden . Bijvoorbeeld laptop -batterijen kan worden afgevoerd door de stekker van de AC- adapter en laten het apparaat draaien op de batterij totdat deze ophoudt te functioneren. Dit zorgt ervoor dat uw batterij gezond blijft .

Wat is een batterij cyclus ?
Levensduur wordt gemeten door het aantal keren dat een batterij kan worden opgeladen en ontladen . Iedere keer dat een batterij is opgeladen en ontladen , het maakt gebruik van een cyclus . Cyclus het leven is erg belangrijk in de batterij toepassingen zoals laptop -batterijen en noodverlichting batterijen . Een Ni - Cd batterij heeft een levensduur van 500-1000 of meer cycli .

Zijn er voordelen aan het opslaan van mijn batterijen in de koelkast ?
Ja, er zijn voordelen aan het opslaan van uw batterijen in de koelkast , maar alleen als ze droog te houden . Hoe hoger de temperatuur , hoe meer vrije stroom van ionen of zelfontlading van de accu . Het opslaan van primaire batterijen ( dwz AA , AAA 's , D's , C's 9 volt , etc ) in een koelere omgeving vertraagt ​​dit ontlaadsnelheid dat alle batterijen ervaren , zelfs wanneer niet in gebruik , dus een langere periode tussen het opladen van de verlenging van de accu's het leven . Indien dit gebeurt , is het belangrijk dat de batterijen zo droog mogelijk door ze in een luchtdichte container in de droogste de koelkast , bijvoorbeeld de deur te houden . Langdurige blootstelling aan vocht in de koelkast kan inwendige corrosie veroorzaken aan de batterij . Bij het verwijderen van de batterij uit de koelkast , zodat ze op te warmen tot kamertemperatuur voordat u ze in het apparaat .

Kan ik mijn oudere Ni - Cd batterij lader aan mijn Ni - MH batterijen op te laden ?
Nee, u kunt een nieuwere Ni - MH lader gebruiken om uw oude Ni -Cd batterijen op te laden , maar je moet niet proberen om Ni - MH batterijen op te laden met een Ni - Cd lader . Hier is waarom : Ni - MH en Ni - Cd batterijen zijn chemisch sterk op elkaar en wanneer beide zijn volledig opgeladen de accuspanning zal beginnen te dalen . De Ni - MH spanningsverlies is veel subtieler en moeilijker op te sporen . Ni - MH laders hebben meestal een te hoge temperatuur sensor en uitschakeltijd om overbelasting en een gevoeliger spanningsdaling detectie waar Ni - Cd laders meestal alleen de spanningsval te bepalen wanneer stoppen met laden te voorkomen . Als u de batterij Ni - MH -batterijen in een Ni -Cd lader zal het waarschijnlijk missen het spanningsverlies en houd rechts aan het opladen waardoor de batterijen oververhit raken . Overbelasting en oververhitting Ni - MH batterijen kan ze intern beschadigen en verminderen levensduur van de batterij .


batterij Woordenlijst

Batterij: twee of meer cellen met elkaar verbonden
Cel : Een elektrochemische systeem dat chemische energie omzet in elektrische energie .
Capaciteit : Dit is hoeveelheid energie die een batterij cel of batterij daadwerkelijk levert . Hoe hoger de capaciteit , hoe langer de apparatuur zal draaien op de accu . Meestal gemeten in Ampère uren ( Ah ) of mA- uur ( mAh ) .
batterij Charge : Dit is het proces van het passeren van elektriciteit in de accu , zodat het pakket kan worden gebruikt om stroom te voorzien wanneer de gebruiker is verwijderd van de netspanning
Li - ion : Lithium Ion . Dit is een van de nieuwste types batterijen beschikbaar . Het kan dezelfde kracht als een Ni - MH batterij in een kleinere lichtere pakket aanbieden . Dit type heeft geen last van 'geheugeneffect' , maar het is duur om te produceren .
Ni - Cd : Nikkel Cadmium . Dit is een van de oudere batterijtechnologieën die nog in gebruik . Meestal alleen te vinden in oudere apparatuur of toepassingen die een hoog vermogen drain nodig . Zeer gevoelig voor 'geheugeneffect' .
Ni - MH : nikkelmetaalhydride . Dit type accu heeft vrijwel vervangen de Ni - Cd-batterijen . Dit type biedt een hogere capaciteit , ongeveer 30 % meer dan een Ni - Cd cellen van dezelfde fysieke grootte . Dit type wordt ook gemeld om minder uit 'geheugeneffect' lijden .
Batterij Float Voltage : Een eenheid voor het meten van elektrische druk . Alle batterijen bieden DC ( Direct Current ) elektriciteit . Het is belangrijk dat de apparatuur die u voeding wordt voorzien van de juiste volt anders schade optreden .

Elke batterij of accessoire die u aanschaft van onze website is gegarandeerd :
100% nieuwe en originele fabrikant compatibel .
Volledige garantie van een jaar ( in de meeste items ) .
Alle accu's zijn gemaakt met de hoge kwaliteit cellen
Een concurrerende prijzen is ons principe .
Vervangende batterijen die zijn zo goed of vaak beslag dan de originelen .
Winkelen bij ons is 100 % veilig gegarandeerd !


Frequently Asked Questions--Battery F.A.Qs
We sell brand new replacement /compatible batteries that are manufactured to meet or exceed the specifications of the original brand manufacturer Some Battery Terms, see the Battery Glossary

What is a battery?
How do I identify which battery I need?
What is the difference between Li-ion, Ni-MH and Ni-Cd batteries?
how long will the new Main Battery Power the laptop?
How to Maximize and Battery Performance?
How long does Batteries Last?
How do I charge my batteries?
What is memory effect?
What is a battery cycle?
Does it really help to store batteries in the refrigerator?
Can I use my older Ni-Cd battery charger to charge my Ni-MH batteries?
Where can I find more information on charging batteries for my Notebook Computer, Digital Camera Camcorder or others?

What is a Battery?
Battery can be any device that stores energy for later use. The word battery is limited to an electrochemical device that converts chemical energy into electricity, by use of a galvanic cell. A galvanic cell is a fairly simple device consisting of two electrodes (an anode and a cathode) and an electrolyte solution. Batteries consist of one or more galvanic cells.
A battery is an electrical storage device. Batteries do not make electricity, they store it. As chemicals in the battery change, electrical energy is stored or released. In rechargeable batteries this process can be repeated many times.

How do I identify which battery I need?
The fastest and most effective way to correctly identify your battery is from the part number, this is usually located on the base of the battery. Other information which can be found on the battery is the voltage; this should always match the original voltage, (note: this is not the same as the voltage on the power supply) the capacity (i.e. this is measured in mAh, (Milliamp-Hours) the higher the figure, the longer the running time of the battery) and chemical construction (i.e. Li-ion, Ni-MH or Ni-Cd). This information can be used to ensure that you will receive the correct battery. Further to the part number the make and model is also useful information i.e. Toshiba Satellite 1700 series.

What is the difference between Li-ion, Ni-MH and Ni-Cd batteries?
Li-ion (Lithium Ion). This is one of the latest cell It is also the lightest battery type currently available on a commercial basis and can provide more power than the other main cell types. There are no known problems of memory effect with this battery type and it is the easiest battery type to care for. The downside of this battery is that it has the highest engineering costs and therefore the price is usually considerably higher than other cell types.

Ni-MH (Nickel Metal Hydride). This cell type is very popular and is widely available for laptop computers; although Li-ion is rapidly becoming the most popular. This battery type is relatively cheap to manufacture and therefore tends to be cheaper than Li-ion. This cell type is prone to memory effect, so it is important to take good care of your Ni-MH battery to ensure that you obtain the best run times

Ni-Cd (Nickel Cadmium). This is one of the older cell types and is generally only found in older laptops. The main advantage of this cell type is its ability to handle higher loads, and therefore is more commonly found in portable power tools or devices that need a lot of power to work efficiently. The main downside of this cell type is that it is notorious for suffering with memory effect so good care must be taken with this battery to ensure most effective use.

How long will my battery power my laptop?
A battery's running time is very difficult to determine as it depends on many varying factors; such as the use of the screen, hard drive and all other accessories. These factors effectively reduce the battery's running time, so the more power demands made on the battery by the equipment, the shorter the running time. The total running time of the battery is also dependent upon the design of the equipment. A new Hi-Capacity battery will run 30% to 50% longer than the old battery did when new.

How to Maximize and Battery Performance?
It is recommended to condition a battery for two cycles so it will reach its maximum rated capacity.

Condition the Ni-MH and Ni-Cd battery at least once a month. It will reduce the memory effect.

This can be achieved by fully charging then discharging the battery. We recommend that for Ni-Cd and Ni-MH batteries that this conditioning process should be carried out once a month to reduce the memory effect and store any batteries in a dry and cool place. We recommend cleaning the metal connectors with an alcohol or electronics cleaner this allows good conductivity which improves the power conduction from the battery. We also suggest fully optimizing the power management features, the system bios and operating system as this will improve the batteries performance. Please consult your user manual to fully understand the usage of these features.

How long does Batteries Last?
Check! As a rechargeable battery begins to die the running time of the battery will start to decrease.
How do I charge my batteries?
Our Ni-MH chargers are fully automatic. Plug your charger into an A/C (or D/C power source for the Powerex MH-C204F-DC) and place your batteries into the charger in matched pairs of two or four batteries to begin charging. Red lights indicate charging in progress. The lights will turn green when charging is complete and the charger will automatically switch to a trickle charge. The trickle charge will keep your batteries fully charged and ready for use. Refer to our Charger Manuals page for more detailed operating instructions for your model charger.

What is memory effect?
Ni-Cd and to a lesser extent Ni-MH batteries suffer from what is called memory effect. This means that if a battery is repeatedly only partially discharged before recharging, the battery forgets that it has the capacity to further discharge. To illustrate: If you, on a regular basis, fully charge your battery and then use only 50% of its capacity before the next recharge, eventually the battery will become unaware of its extra 50% capacity which has remained unused. The battery will remain functional, but only at 50% of its original capacity. To avoid memory effects fully cycle your battery (i.e. fully charge then fully discharge the battery) at least once every two to three weeks. For example laptop batteries can be discharged by unplugging the AC adapter and letting the device run on the battery until it ceases to function. This will ensure your battery remains healthy.

What is a battery cycle?
Cycle life is measured by the amount of times a battery may be charged and discharged. Every time a battery is charged and discharged, it uses one cycle. Cycle life is very important in battery applications such as laptop batteries and emergency light batteries. A Ni-Cd battery has a cycle life of 500-1000 or more cycles.

Are there any advantages to storing my batteries in the refrigerator?
Yes, there are advantages to storing your batteries in the refrigerator but only if they are keep dry. The higher the ambient temperature, the more free flow of ions or self-discharge from the battery. Storing primary batteries (i.e. AA's, AAA's, D's, C's 9 volt, etc) in a cooler environment slows down this rate of discharge that all batteries experience even when not in use, hence a longer period between charging prolonging the batteries life. However, if this is done, it is important that the batteries be kept as dry as possible by keeping them in an airtight container in the driest part of the refrigerator, for example the door. Long term exposure to moisture inside the refrigerator can cause internal corrosion to the battery. When removing your battery from the refrigerator, allow them to warm up to room temperature before using them in your device.

Can I use my older Ni-Cd battery charger to charge my Ni-MH batteries?
No, you can use a newer Ni-MH charger to charge your old Ni-Cd batteries but you should not try to charge Ni-MH batteries with a Ni-Cd charger. Here's why: Ni-MH and Ni-Cd batteries are chemically very similar and when both are fully charged the battery voltage will start to drop. The Ni-MH voltage drop is much more subtle and more difficult to detect. Ni-MH chargers usually have an over temperature sensor and shutoff to prevent overcharge as well as a more sensitive voltage drop detector where Ni-Cd chargers usually only use the voltage drop to determine when to stop charging. If you charge Ni-MH batteries in a Ni-Cd charger it will probably miss the voltage drop and keep right on charging causing the batteries to overheat. Overcharge and overheating Ni-MH batteries can damage them internally and reduce battery life.

Battery Glossary

Battery: Two or more cells connected together
Cell: An electrochemical system that converts chemical energy into electrical energy.
Capacity: This is amount of energy a battery cell or battery pack actually provides. The higher the capacity the longer the equipment will run on battery power. Usually measured in Amp hours (Ah) or Milliamp hours (mAh).
battery Charge: This is the process of passing electricity into the battery pack so the pack can be used to provide power when the user is away from mains power Li-ion: Lithium Ion. This is one the newest battery types available. It can offer the same power as a Ni-MH battery in a smaller lighter package. This type does not suffer from 'Memory Effect' but it is expensive to manufacture.
Ni-Cd: Nickel Cadmium. This is one of the older battery technologies that are still in use. Usually found only in older equipment or applications that require a high power drain. Very prone to 'Memory Effect'.
Ni-MH: Nickel Metal Hydride. This battery type has virtually replaced the Ni-Cd batteries. This type offers higher capacities, around 30% more than a Ni-Cd cell of the same physical size. This type is also reported to suffer less from 'Memory Effect'.
Battery Float Voltage: A unit for measuring electrical pressure. All batteries provide DC (Direct Current) electricity. It is important to ensure that the equipment you are powering is being provided with the correct volt or else damage may occur.

Any Battery or accessory you purchase from our website is guaranteed:
100% brand new and original manufacturer compatible.
Full one year warranty (in most items).
All batteries are made with the high quality cells
A competitive prices is our principle.
Replacement batteries which are as good or often batter than the originals.
Shopping with us is 100% secure guaranteed!